top of page

BEHANDLINGAR

klipp%2520sax%2520rose_edited_edited.jpg
ha%CC%8Arfa%CC%88rg_edited.jpg

KLIPPNING

FÄRG

BLANCHa%25CC%258Arspa-29_edited_edited.j

STYLING & BLOW DRY

'TREAT ME'
KEVIN MURPHY

MAKE UP

VARUMÄRKEN

hairtalk8_edited_edited.jpg
HOT%2520TOOLS_edited_edited.jpg
KEVIN%20MURPHU%203_edited.jpg

HAIRTALK

HOT TOOLS

​KEVIN MURPHY

Vi arbetar med marknadsledande Hairtalk som levererar extensions och hårdelar i fantastisk kvalitet. Med skräddarsydda lösningar kan vi erbjuda magiska förvandlingar utan slitage och med lång hållbarhet.

Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med Hair Talk och om hur du bokar din behandling. 

Hot Tools levererar värmeverktyg och locktänger i olika former och dimensioner som håller marknadens högsta kvalité. Vi använder verktygen när vi stylar våra kunder för en lyxig finish och i salongen finns möjlighet att köpa hem ditt alldeles egna Hot Tool.  Självklart får du gärna även komma in och prova dem på plats innan köp.

Kevin Murpghy levererar härliga lättviktsprodukter från Australien med fantastisk vård, doft och roliga egenskaper. Stylisten Kevin Murphy var själv känslig för kemikalier och fick därför avsluta sitt yrkesliv som frisör. Han bestämde sig istället för att ta fram ett mer skonsamt och allergivänligt hårmärke, som lägger stor vikt i att hålla ner på kemikalierna i deras produkter, utan att behöva tumma på kvalité. Produkterna är även peta-märkta, vilket betyder att de inte är några djur som far illa vid tillverkningen.

KEVIN MURPHY

kerastaseeeeee_edited_edited.jpg
olaplex%202_edited.jpg
CLOUD%252520NINE_edited_edited_edited.jp

KÉRASTASE

OLAPLEX

CLOUD NINE

Kérastase är ett hårvårdmärke som ​levererar lyxiga kvalitetsprodukter från Paris.

Varumärket har funnits i flera decennier och är erkänt inom frisörvärlden. De har avancerade teknologier och jobbar bara med exklusiva ingredienser, vilket i sin tur resulterar i riktigt bra hårvård som vi är stolta över att ha i vår salong.

Omtalade Olaplex är en alldeles unik produkt som bygger upp hårets egna svavelbindningar. Ett måste för alla som gillar avancerad teknologi med ett starkt hår som resultat. 

Vi säljer deras fulla sortiment och erbjuder även deras salongsbehandling till alla kunder.

Läs mer om vår Olaplex-behandling här.  

Vi på Blanc Hårspa eftersträvar alltid att hålla så hög kvalité som möjligt. Därför har vi valt att jobba med Cloud 9´s plattänger, som är specifikt framtagna för våra skandinaviska hår. Med deras verktyg kan du platta ditt hår med endast 75 grader och få samma fantastiska resultat som med andra verktyg med betydligt högre temperaturer. De skonsamma och effektiva verktygen finns även att köpa i salongen.

O%26M%20PRODUCTS_edited.jpg
NOUBA_edited.jpg
C%3AO%20GERD_edited.jpg

O&M

NOUBA

C/O GERD

O&M levererar naturliga produkter med fantastiska dofter direkt från Australiens natur. Allergivänliga produkter som tänker på människa, djur och natur. Produkterna ger otroliga resultat samtidigt som vi slipper utsätta oss för farliga kemikalier. Som enda salong i Sundsvall så är vi väldigt stolta att kunna erbjuda dessa produkter som vunnit flerfaldiga priser.

Nouba är makeupen som samtidigt ställer krav på kvalitet och hudvårdande innehåll. Makeupen ska kunna bäras dagligen, året om, och bidra med positiva effekter för huden som att vårda och skydda den - och samtidigt ge dig en vacker, hållbar look.

Viktiga komponenter i Noubas produkter är därför växtbiologiska ingredienser, naturliga mineraler, naturligt pärlemor av finaste kvalitet och UV-skydd.

Hos oss kan ni hitta c/o Gerd´s härliga produkter för hud och hår. Vi är stolta över att vara helt ensamma som salong och butik i Sundsvall att erbjuda dessa produkter som är helt ekologiska. Deras ekologiska deodorant som håller dig fräsch hela dagen är något utöver det vanliga. Den är helt fri från aluminium, alkohol och parabener. Vi erbjuder ett visst sortiment på salongen och har möjlighet att ta hem alla deras produkter på beställning.

bottom of page