top of page

'TREAT ME' KEVIN MURPHY

Vi jobbar med Kevin Murphys serie hårkurer 'Treat me' som innehåller koncentrat av exklusiva ämnen. Behandlingen är individanpassad och byggs upp på samma sätt som en ansiktsbehandling för håret. Vi börja till exempel med en lätt peeling, fortsätter med en tvätt utvald för din specifika hårtyp, och avslutar därefter en djupverkande inpackning och en skön huvudmassage.

Kurerna finns i många olika varianter för att man ska kunna komponera en perfekt sammansättning för just ditt hår och din hårbotten. Vid en Treat.me-behandling i samband med annan behandling, exempelvis klipp eller färg, tillkommer en kostnad på 200kr.

mouisture_edited.jpg

1.  |  MOISTURE

För hår som är torrt, frissigt och/eller kemiskt behandlat.

Tillför håret viktlös fukt, glans och mjukhet. Exklusiva oljor och växtextrakt gör mer än att bara återfukta, återskapa och omstrukturera, de bygger upp håret inifrån och ut utan att tynga ner det. Resultatet är ett följsamt och föryngrat hår.

hairtalk8_edited.jpg

2.  |  STRENGHT

För ett påfrestat hår som är svagt, skört eller skadat. 

Kuren ger tillbaka håret dess styrka, tjocklek och elasticitet med en kombination av stärkande proteiner och aminosyror. Hårstrået revitaliseras, blir mjukare och mer elastiskt samtidigt som volym och styrka och förebygger ytterligare slitage från den dagliga påfrestning som håret utsätts för.

grey_edited.jpg

3.  |  ANTI-AGING

För hår som utsatts för åldrande effekter till följd av hormoner, miljöfaktorer eller 
kemikalier.

 

Kuren föryngrar håret, återskapa glans och förbättra hårkvaliteten och elasticiteten. Stamceller från frukt bidrar till att reparera och ger revolutionerande anti-ageing och återskapande av ungdomlig lyster och glans hos torrt och sprött hår. Hjälper till att reparera och återställa håret från skador av värme, UV-exponering och kemisk behandling

kevin%2520murphy_edited_edited.jpg

4.  |  THICKENING

För tunnare hår eller håravfall.

Kuren ger omedelbart fylligt hår, förbättrad densitet och volym medan stamceller från frukt bidrar till att motverka håravfall, vilket i sig ökar hårväxtens kvalitet. Stimulerar hårets tillväxt och styrka och gör att håret känns starkare och mer vitalt.

bottom of page