top of page

HAIRTALK

Vi är en certifierad Hairtalk-salong vilket vi är mycket stolta över.
Detta innebär att vi alltid är utbildade och uppdaterade på de senaste nyheterna.

Hairtalk passar dig som vill få ett längre och/eller tjockare svall - utan behöva att slita på ditt egna hår. Det är också ett sätt att arbeta in nya toner och färger i ditt hår. Livslängden på håret är lång, och av så bra kvalité att det går att sätta om håret upp till 6 gånger om man sköter det enligt rekommendation. 

hairtalk2.jpg
hairtalk7.jpg

FRÅGOR & SVAR OM HAIRTALK.

hairtalk6.jpg
hairtalk logga.png

Hur fäster man håret?
Hairtalk fästs med hjälp av en tunn, tunn tejp i ditt egna hår.
Den patenterade tejpen känns knappt och sliter inte alls på det egna håret. Hårmagi kallar vi det!


Hur sköter man om sina extensions?
Hairtalk är är gjort av äkta hår och kommer därför bete sig som ett äkta hår. Det är viktigt att man vårdar det med bra produkter, borstar håret varje dag och är rädd om det, precis som du är med ditt egna. Självklart går vi även igenom skötseln av dina nya extensions vid behandlingstillfället. 


Hur länge håller det?
Precis som med sitt eget hår så behöver man alltså sköta om sitt hairtalk-hår, och gör man det så håller det sig fräscht upp till 12 månader. I och med att ditt egna hår växer så växer också dina tejp-fästen ut och hamnar längre ned.  Hur lång tid det tar beror ju såklart på hur snabbt det egna håret växer. När dina fästen hänger för långt ned är du välkommen att komma tillbaka till oss så sätter vi om håret. 

TIDSBOKNING

1.

2.

Konsultation innan första behandlingen
Innan första behandlingen tar vi en titt på ditt hår tillsammans och skapar oss en gemensam bild av ditt önskeläge. Vi bestämmer oss därefter för mängd och färg och du får ett pris på din behandling. Konsultationen är självklart kostnadsfri. 


Omsättning av Hairtalk
När dina fästen har vuxit ut en bit kan det vara bra att sätta om håret på nytt. Boka då en omsättning av Hairtalk
och dess omfattning, beroende på hur mycket hår som ska sättas om. 

bottom of page