top of page

UPPSÄTTNING & BRUD

Om du vill inleda en av de finaste och viktigaste dagarna i ditt liv på en mysig, lyxig och rogivande plats så tycker vi du ska komma till oss på Blanc. Brudar är något som vi verkligen brinner för att göra och tycker det är otroligt roligt att få hjälpa till en sådan dag.

UPPSÄTTNING

900:-

BRUDPAKET.

pris + bokning av brudpaketet efter konsultation.

uppsättning1.jpg

Uppsättningar är något som vi tycker är riktig kul och vi har därför valt att specialisera oss på just uppsättningar och brudar. Busigt, strikt, flätor, knutar.. variationerna är oändliga och så är också våra idéer! 

Då du ska utföra en uppsättning hos oss så ser vi gärna att du tvättar ditt hår ca 1 ½ dygn före din bokade tid, och är varsam med applicering av produkter innan. Det ger de perfekta förutsättningar för att få en hållbar form och frisyr.

Vi träffas gärna för en konsultation och sedan så bokas en tid som passar dig

brud 3.jpg

Med vårt brudpaket kan vi erbjuda en helhetslösning som sätter guldkant till er dag. Vi har möjlighet att hjälpa till med både hår, make up och brudklädsel. På den stora dagen serverar vi lättare tilltugg och bubbel och har du behov av transfer, lunch eller andra bekvämligheter så är det naturligtvis också något som vi gärna hjälper till och ordnar.
 

Vi börjar med boka in en förberedande konsultation där vi går igenom era önskemål och planerar hur dagen ska läggas upp.


Brudpaketet bokas via telefon 

VI INSPIRERAS AV:

brud%20uppp_edited.jpg
brud 4.jpg
uppsättning bröllis.jpg
sleek.jpg
flätor.jpg
bröllop.jpg
uppsätt brud.jpg
brud%20uppp_edited.jpg
bottom of page